keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Ja katsokaa kaikki, oon kaunis ja rohkee

Teki mieli kirjoittaa vihreällä kun kerran tuo maaliskuukin on kohta jo ovella :D

Tänään oli aamusta asti taas aika hyvä päivä. Peilin edessä huomasin että tänään on todellakin normaalia parempi päivä. Usein, kun kävelen peilin eteen, en ole lainkaan tyytyväinen siihen mikä sieltä katsoo takaisin. Löydän aina jotain mitä pitäisi parantaa, lisätä tai vähentää. Monille teillekin tuo tunne on varmasti aika tuttu. Iskä sanoi että ihminen ei ole koskaan täysin tyytyväinen, kai se on totta. Mutta tänään aio yrittää olla normaalia tyytyväisempi. Alku on jo hyvä!
Koska minulla on tänään näin hyvä päivä, haastan jokaisen joka lukee tämän! Kehukaa jotain tuttavaanne/ystäväänne! Se voi olla ihan mitä vain! Hiukset, uudet korvikset, vaatteet, nauru, onnistuminen jossakin, what ever! Kunhan olette rehellisiä ja löydätte asian josta voitte täysin sydämenne pohjasta sanoa jotain kilttiä. Kehu päivässä pitää lääkärin loitolla... Vai miten se olikaan?? Heheh.


Tästä taisi tulla tällainen tsemppaus postaus. Alkuperäinen tarkoitukseni oli kirjoittaa itsetunnon merkityksestä mutta kyllähän tämäkin käy! Ehkä paljon kivempaa lukea kehuista, eikös?


EDIT.

Hah! Keksin miten sain biisin lisättyä! Olen fiksu 8)
Tai siis Karpo on, höhö.
Mutta siis jokatapauksessa tämä on päiväni biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

sanottavaa