torstai 16. helmikuuta 2012

Show me your brave heart

Jostain syystä ihmisiä on tosi vaikeaa miellyttää. Vaikka tekisit mitä, huomaat ettei se riitä. Joskus tulee niitä päiviä että sanasi ymmärretään väärin ja pahimmassa tapauksessa pahoitat oman sekä toisen ihmisen mielen. Jos itselläsi on jo valmiiksi huono fiilis niin silloin mahdollisuus pahaan mieleen on jo heti yli 70 prosenttia.
Kuinka moni muistaa että huomenna on kuitenkin aina uusi huominen?
Jokainen ihminen päätyy jossain vaiheessa elämäänsä siihen tilanteeseen, että tuntee olevansa hukassa. Silloin luulee että on eksynyt ja päätynyt kauas siitä pisteestä mihin on halunnut tähdätä. Olipa sitten kyseessä koulu, työ, perhe tai mikä tahansa muu asia; Olet aina askeleen lähempänä silloin kun uskot itseesi.
Ihmisen elämä on täynnä vastoinkäymisiä ja ongelmia, jotka yrittävät pitää meidät varjoissa. Ota härkää sarvista ja sano: "Minä olen se, joka seisoo voittajana maalissa!" Luota itseesi. Ennemmin tai myöhemmin se palkitaan. Usko omiin ajatuksiisi äläkä aina kysy muiden mielipidettä. Saatat yllättyä mihin kaikkeen pystyt. Et ehkä vielä tiedä sitä, mutta olet oman elämäsi sankari. Kukaan muu ei voi tehdä asioita samalla tavalla. Vain sinulla on avain omaan tulevaisuuteesi. Mikset siis avasi ovea? Tiedän, että pystyt siihen.

1 kommentti:

  1. vähä niiku koulussa.
    Kaveri:" Sosionomiks on tooosi vaikee päästä"
    Mie:"... Mä _pääsen_ :--------)"

    VastaaPoista

sanottavaa